btn-going-out btn-going-out-hover
Oferta zilei in :
Bucuresti

Ai uitat parola ?

Cash on delivery

E superb vara la Varsovia! 3 nopti de cazare/ persoana in hotel de 3 stele (mic-dejun inclus) + transport Lot Airlines (toate taxele incluse). Plata in rate. Achita acum 110 Euro si restul de 95 Euro cu 14 zile inainte de plecare.

oferta
expirata

lei 483

Valoare Reducere Economie
966lei 50% 483lei
 

Oferta a expirat la:

2012-02-24
23:59:00

11
oferte cumparate

 

Oferta expirata !

 

Detalii partener

Getica Turism
B-dul Iancu de Hunedoara nr. 29, sector 1
www.getica.ro

Getica Turism
     

Pregateste din timp o mini-vancanta de neuitat la Varsovia pentru vara lui 2012 si profita de o super-oferta limitata. Plateste 110 Euro acum si restul de 95 Euro cu 2 saptamani inainte de plecare. Vei petrece 3 nopti la Hotelul Metropol din centrul Varsoviei (hotel 3 stele, mic-dejun inclus) si vei calatori cu Lot Airlines (toate taxele incluse + bagaj de mana si bagaj de cala). Oferta este pentru o singura persoana.

Detalii oferta

Destinatie: Varsovia, capitala Poloniei, este un oras surprinzator prin imbinarea armonioasa dintre modern si clasic. Este un oras incarcat de istorie si, in acelasi timp, in continua dezvoltare moderna. Povestea orasului vechi, distrus de bombardamente in cel de-al doilea razboi mondial si apoi reconstruit in intregime dupa planurile originale, complex inclus in patrimoniul Unesco, merita o privire curiosa de turist pasionat de nou si frumos. Varsovia iti ofera posibilitatea unei calatorii in timp, prin prezenta numeroaselor monumente, marturie a erei comuniste, si un orizont impanzit de zgarie-nori, construiti in ultimii ani.


Transport: Zbor dus-intors cu LOT Airlines, toate taxele incluse, bagaj de mana si bagaj de cala.

Cazare: Hotelul Metropol, 3 ***, este localizat in centrul orasului Varsovia. Restaurantul de la parterul hotelui iti ofera, intr-o atmosfera plina de lumina si culoare, un meniu bogat si apetisant de mancaruri traditional poloneze si internationale. Camerele sunt dotate conform standardelor europene pentru categoria sa, cu aer conditionat, conexiune la Internet, televiziune prin cablu sau satelit, mini-bar. 

Instructiuni de utilizare voucher

Imediat dupa activarea ofertei, vei primi un e-mail cu instructiunile de printare a voucherului.

Oferta este valabila in lunile iulie si august.

Inainte de a achizitiona voucherul, contacteaza Agentia Getica Turism la numerele de telefon: 021 231 06 35, 021 231 94 05, 0744 341 301, 0723 161 653 pentru a verifica disponibilitatea rezervarii in perioada preferata.

Dupa achizitionarea voucherului, suna din nou la agentia de turism pentru confirmarea rezervarii.

Voucherul este valabil 14 zile de la achizitionare.

Programul agentiei este intre orele 09:30-18:00.

Odata confirmata rezervarea la agentie, sumele de bani platite nu vor fi returnate.

Oferta include 3 nopti de cazare cu mic-dejun inclus/ persoana.

Rezervarea locului de cazare in hotel este pentru un pat in camera dubla. Daca alegeti sa beneficiati de un singur voucher in nume propriu si doriti camera single (1 persoana) trebuie achitat un supliment.

Valoarea ofertei ramane neschimbata numai in cazul in care numarul de participanti la calatorie este de 2 persoane sau multiplu de 2. Nu va puteti caza singur in camera dubla si sa beneficiati de aceasta oferta la valoarea afisata.

Oferta include transportul cu avionul. Veti zbura dus-intors cu LOT Airlines. Taxele de aeroport si pentru bagajele de mana + cala sunt incluse in pret.

Oferta este pentru o singura persoana.

Poti achizitiona cate vouchere doresti si le poti folosi pe toate in nume propriu sau le poti oferi cadou.

Rezervarea sejurului la agentia de voiaj trebuie facuta nominal, pentru fiecare persoana in parte pentru care ati achitat voucherul.

Pastreaza bine codul unic al voucherului. Acesta poate fi folosit o singura data si pierderea lui inseamna ca altcineva poate sa-l foloseasca pentru a obtine oferta.

Extra oferte