btn-going-out btn-going-out-hover
Oferta zilei in :
Bucuresti

Ai uitat parola ?

Cash on delivery

Oferta zilei: Livrare gratuita la domiciliu! Orice Pizza XXL (40cm) din meniu cu doar 11,9 lei in loc de 28 lei. Numai la New Kentucky Pizza!

Oferta epuizata !

lei 11.9

Valoare Reducere Economie
28lei 58% 16.1lei
 

Oferta a expirat la:

2011-06-14
23:59:00

1289
oferte cumparate

 

Oferta epuizata !

 

Detalii partener

New Kentucky Pizza
Zona Universitate, Strada Coltei Nr. 6, sector 3
www.newkentuckypizza.ro

New Kentucky Pizza
     

Vrei sa te bucuri alaturi de prieteni sau colegi, la birou sau acasa de cea mai gustoasa pizza, in cel mai scurt timp si cu cele mai bune si proaspete ingrediente? New Kentucky Pizza te imbie cu 11,9 ron in loc de 28 ron pentru orice Pizza XXL, (40 cm) din meniu cu livrare gratuita la birou sau la tine acasa.

Detalii oferta

Stim cu totii ca o mare parte din timp o petrecem la birou.De ce sa nu ne bucuram de o masa gustoasa livrata chiar la birou?

O pizza delicioasa este ideala daca vrei sa o servesti cu colegii la birou, acasa, sau impreuna cu prietenii la un meci.

Poti alege orice Pizza din meniu:

Kentucky

Taraneasca

Trio Clasic

Pepperoni

Carnivora

Pui

Pizza Post

Vegetariana

Capriciosa

Quattro Formaggi

Quattro Stagione

Prosciuto Funghi

Rustic

Delice

Diavola

Tonno

Pentru mai multe detalii accesati www.newkentuckypizza.ro

Pizza este originara din Italia, dar astazi se gaseste oriunde in lume, fiind una dintre cele mai populare si mai apreciate feluri de mancare.Este usor de preparat, gustoasa, si este felul de mancare ideal pentru a-l imparti impreuna cu colegii sau prietenii.

Istoria pizzei a inceput o data cu aducerea rosiilor în Europa din America. In secolul XVIII saracii din Napoli obisnuiau sa puna sos de rosii peste painea lor plata. Asa s-a nascut pizza. Cu timpul a castigat popularitate si turistii veneau special in zonele sarace din Napoli pentru a gusta diversele retete de pizza.

Marele success al pizzei are drept consecinta dezvoltarea unui numar imens de pizzeria in toata lumea, numai in Italia existand cca 30000 de pizzerii.
Explicatia acestui success se explica si prin rolul social al pizzeriilor, care devin punctual de intalnire al claselor sociale diferite, pentru ca ele sunt vizitate cu acelasi succes de paturi sociale diferite, aici contand mai putin banii si eticheta.
Parte din succesul de azi al pizzei este datorat si perceptiei acesteia, ca fiind legata de dieta mediteraneana, etalon al unei vieti sanatoase si echilibrate.

New Kentucky Pizza

Toti stim cat e de comod sa comanzi o pizza la domiciliu, si daca este livrata calda si in cat mai scurt timp, este si mai bine.

Chiar daca uneori este mai placut sa servesti o pizza la restaurant sau la o terasa, de multe ori vremea sau timpul nu va permite aceasta varianta.

New Kentucky Pizza iese in intampinarea dumneavoastra prin servicii de livrare pizza  la  birou si la domiciliu.

Folosim ingredientele cele mai bune pentru a va prepara o pizza savuroasa si  la mare arta.

Instructiuni de utilizare voucher

Imediat dupa ce s-a activat oferta vei primi un mail cu instructiunile de printare a voucherului.

Foloseste voucherul incepand cu a doua zi de la terminarea ofertei, valabil pana la 15.08.2011

Poti sa achizitionezi maxim 5 cupoane . Poti folosi oricate in nume propriu iar restul le poti face cadou prietenilor tai.

Pizza poate fi ridicata in urma comenzii si de la locatia New Kentucky Pizza (Zona Universitate, Strada Coltei Nr. 6, sector 3)

Livrare gratuita la domiciliu sau birou in Bucuresti.

Pentru comenzi sunati la numarul de telefon: 0737.133.299 sau 0213111302

Comenzile se fac cu minim 2 ore inainte de livrare.

Pastreaza bine codul unic al voucherului. Acesta poate fi folosit o singura data si  pierderea lui inseamna ca altcineva poate sa-l foloseasca pentru a obtine oferta.

Extra oferte