btn-going-out btn-going-out-hover
Oferta zilei in :
Bucuresti

Ai uitat parola ?

Cash on delivery

Spune adio machiajelor! 149 lei in loc de 690 lei pentru tatuaj cosmetic semipermanent contur sprancene si umplere ori fir cu fir sau tatuaj semipermanent contur buze. Picture Tattoo

oferta
expirata

lei 149

Valoare Reducere Economie
690lei 78% 541lei
 

Oferta a expirat la:

2011-12-06
23:59:00

56
oferte cumparate

 

Oferta expirata !

 

Detalii partener

Picture Tattoo
Str. Caragea Voda, nr 4, sect. 1
www.picture-tattoo.ro

Picture Tattoo

Tatuajele cosmetice, aduc un plus de frumusete, contureaza linia, marcheaza starea de a fi si scot in evidenta spiritul. Sunt apreciate in tara si strainatate prin eleganta lor. Vino acum la Picture Tattoo si la pretul special de numai 149 de lei in loc de 690 lei beneficiezi de un tatuaj cosmetic semipermanent sprancene contur si umplere sau fir cu fir sau poti alege un tatuaj semipermanent contur buze.

Detalii oferta

Poti spune adio pentru totdeauna machiajelor. Este posibil sa iti tatuezi permanent buzele, sprancenele si conturul ochilor. Tatuajul cosmetic este un domeniu in continua dezvoltare a industriei de estetica si sanatate.

Sprancenele au un rol deosebit de important in armonia si simetria fetei. Este de asemenea si singurul loc de pe fata unde putem "umbla" mai usor si il putem modifica dupa cum dorim.

Daca la barbati sprancenele exprima forta si vitalitate, la femei ele au rolul de a sublinia expresivitatea ochilor, de a aduce lumina si tinerete.

Dar daca, tot incercand sa le modifici, le strici si nu isi mai revin? Forma neclara sau lipsa totala ori partiala a sprancenelor ne schimba armonia fetei si ne adauga cativa ani buni pe fata!

Buzele au devenit in ultimii ani, mai mult ca oricand un simbol al senzualitatii si frumusetii. Forma, marimea si culoarea buzelor pot vorbi pentru si despre tine.

Folosita cu mare succes in cosmetica este o metoda  de tatuare a pielii cu pigmenti cosmetici  care, printr-o tehnica speciala, se introduc in straturile superioare ale epidermei si care raman in piele o perioada de timp.

Tehnica speciala utilizata in machiajul semipermanent mai este cunoscuta si ca "micro-pigmentare” sau tatuaj cosmetic. Se realizeaza pentru conturarea si colorarea partiala sau totala a buzelor.

Picture Tattoo

De la inceput  trebuie precizat ca un tatuaj bine executat, calitativ si tehnic, intr-un salon autorizat, unde nu exista riscul de imbolnavire.

Salonul este situat in vecinatatea Academiei de Studii Economice. Salonul este dotat si conceput dupa normele CE si ale Ministerului Sanatatii. Utilizam ace sterilizate sigilate de unica folosinta, aparatura este pemanent strilizata. Folosim tusuri vegetale de inalta calitate: Intenze, Yakuza, Starbrite, Micky Sharpz

Instructiuni de utilizare voucher

Imediat dupa ce s-a activat oferta vei primi un mail cu instructiunile de printare a voucherului.

Voucherul este valabil pana la data de 14 decembrie 2011

Poti cumpara oricate vouchere doresti dar poti folosi doar unul in nume propriu. Restul le poti face cadou.

Pentru informatii si programari sunati la numerele de telefon: 0726725073 ; 0722559975 sau 0371097091

Pastreaza bine codul unic al voucherului. Acesta poate fi folosit o singura data si pierderea lui inseamna ca altcineva poate sa-l foloseasca pentru a obtine oferta.

Extra oferte