btn-going-out btn-going-out-hover
Oferta zilei in :
Bucuresti

Ai uitat parola ?

Cash on delivery

Consultatie si interventie chirurgicala pentru cornete nazale prin radiofrecventa rapid si eficient, numai 495 de lei in loc de 1150 de lei, doar la Medical City Blue! Respira usor, scapa de tulburarile de miros, de sforait si de rinita cronica!

oferta
expirata

lei 495

Valoare Reducere Economie
1150lei 57% 655lei
 

Oferta a expirat la:

2013-01-08
23:59:00

14
oferte cumparate

 

Oferta expirata !

 

Detalii partener

Medical City
Str. Popa Savu Nr. 16, Sector 1, Bucuresti
www.centrul-provita.ro

Medical City
     

Alergiile, poluarea, praful sau o raceala care nu a fost tratata corespunzator pot avea efecte pe care, initial, nici nu ni le putem imagina. Cati dintre noi nu avem nasul infundat permanent, partial sau total, cati nu avem momente cand nu prea simtim mirosul sau avem senzatia constanta ca ne curge nasul? Cu atat mai mult, cati dintre noi nu ne stresam partenerii, fara sa ne dorim asta, cu “minunatul cantec nocturn” si anume sforaitul?

Medical City Blue ne ofera sansa de a scapa de aceste neplaceri, cu ajutorul tehnologiei de ultima ora! Consultatie si cauterizare cornete nazale prin radiofrecventa, cu numai 495 de lei in loc de 1150 de lei!

Detalii oferta

Cunoscuta popular drept cauterizarea cornetelor nazale sau terapia sclerozanta cu radiofrecventa a cornetelor nazale, dupa cum o denumesc medicii specialisti ORL, aceasta tehnica reprezinta folosirea energiei de frecventa inalta in proceduri terapeutice.  Obiectivul acestei tehnici este coagularea si/sau taierea tesuturilor umane, iar efectul, in cazul hipertrofiei  cornetelor  nazale, este micsorarea volumului lor si diminuarea efectului obstructiv nazal si o respiratie mai usoara.

Ce este radiofrecventa?

Progresele insemnate in domeniul tehnicilor de electrochirurgie au facut ca utilizarea radiofrecventei in practica medicala sa devina o procedura usor accesibila. Radiofrecventa este generata cu ajutorul unui aparat electric special conceput.

Printr-un electrod special este transmis curent electric catre tesuturi, astfel fiind produsa o degajare de energie. Aceasta degajare  determina  evaporarea lichidului celular, rezultatul ei fiind taierea si/sau coagularea tesuturilor. 

Frecventa inalta specifica acestui tip de energie (2.2 milioane cicli/secunda) permite ca taierea si coagularea sa aiba loc foarte rapid si deci, sa fie transmisa exclusiv tesutului vizat.  Astfel sunt protejate structurile anatomice sanatoase din jurul zonei vizate, efectul distructiv asupra lor fiind minim.

Beneficii ale procedurii:

- Scapi de problemele de respiratie, de rinoreea mucoasa si respiri usor atat ziua cat si pe timpul noptii.

- Interventia este rapida si nedureroasa. Nu necesita internare, poti pleca acasa dupa doar 30 de minute;

- Cauterizarea cornetelor nazale prin radiofrecventa se realizeaza pentru a vindeca rinita cronica hipertrofica; 

Rezultatul  final va fi o respiratie usoara, cu un flux de aer normal la nivelul nasului, atat pe timpul zilei (repaus sau efort), cat si in timpul somnului;

Simptomatologia rinitei cronice hipertrofice consta in obstructie nazala unilaterala, bilaterala sau “in bascula” (alternativa), sforait, respiratie orala, tulburari de miros sau rinoree mucoasa;

Fondata in 2003, Medical City este o clinica privata, amplasata central, intr-una din zonele rezidentiale ale Bucurestiului, in apropiere de Statuia Aviatorilor. Ofera pacientilor sai o gama larga de servicii medicale generale si specializate, investigatii si tratamente, bazate pe echipamente de ultima generatie.

Clinica dispune de 18 cabinete ce deservesc 25 de specialitati, precum si de o sala de fizioterapie dotata cu aparatura de cea mai buna calitate.

Echipa medicala, ce enumera peste 60 de medici, este formata din specialisti consacrati in domenii precum ginecologie, oftalmologie, ORL, cardiologie, dermatologie, psihologie, fizioterapie si nu numai.

Va asteptam!

Instructiuni de utilizare voucher

Imediat ce s-a confirmat plata din partea ta, vei gasi voucherul in contul personal de pe site-ul Yabadu.ro, la sectiunea Contul meu/ Cupoane.

Voucherul este valabil pana la data: 25 ianuarie 2013, pentru consultatie si cauterizare cornete nazale prin radiofrecventa.

Pentru programari sunati la unul din numerele de telefon  021 222 17 70 sau 0746 202 288

Poti achizitiona si folosi oricate vouchere doresti.

Pastreaza bine codul unic al voucherului. Acesta poate fi folosit o singura data si pierderea lui inseamna ca altcineva poate sa-l foloseasca pentru a obtine oferta.

Extra oferte