btn-going-out btn-going-out-hover
Oferta zilei in :
Bucuresti

Ai uitat parola ?

Cash on delivery

Imagini clare si ochi relaxati cu doar o vizita la OPTLUC! Cu numai 19 lei beneficiezi de reducere 55% la lentile si 50% la orice rama din magazin. GRATUIT: consultatie oftalmologica, montaj computerizat, toc si laveta! Pentru ca vederea ta sa fie perfecta

oferta
expirata

lei 19

Oferta a expirat la:

2012-11-12
23:59:00

17
oferte cumparate

 

Oferta expirata !

 

Detalii partener

OPTLUC
Bd. Dacia, nr 92 (Langa Piata Gemenii)

OPTLUC

Sanatatea ochilor tai este importanta! Cu doar 19 lei vei beneficia de o consultatie oftalmologica pt determinarea dioptriilor, montaj computerizat al lentilelor, toc, laveta,  REDUCERE 55% la lentilele antireflex, REDUCERE 50% la orice model de rama si REDUCERE 10% la orice comanda ulterioara, numai la OPTLUC!

Detalii oferta

Daca de la o vreme ai observat ca trebuie sa te concentrezi un pic pentru a vedea la distanta sau iti obosesc ochii destul de repede cand citesti o carte sau lucrezi la calculator, ar fi timpul pentru o vizita la oftalmolog.

Pentru a te ajuta sa ridici „ceata” care ti-a acoperit vederea iti facem o oferta care te va ajuta sa vezi iar 20/20 fara probleme la distanta, aproape, la calculator sau la televizor:

-Reducere de 55 % la Lentile monofocale din plastic cu antireflex Estelux (marca inregistrata Hoya)  (dioptrii cuprinse intre 0 - +/- 6.00 , cilindru +/-2), platesti 55 lei in loc de 120 lei.

- Reducere 50 % la orice rama din magazin

- Consultatie oftalmologica pt determinarea dioptriilor

- Montaj computerizat

- Bonus Toc + Laveta

- Servicii profesionale

- 10 % reducere la orice alta comanda

Optica medicala OPTLUC Srl va ofera o gama diversificata de produse si servicii: rame ochelari, lentile pentru ochelari ,montaj,mici reparatii, accesorii etc. Va oferim o gama variata de solutii pentru  orice tip de ochelari , fie ca este vorba de ochelari de citit, ochelari cu lentile bifocale sau progresive, de lentile de contact, de tratamentele aplicate lentilelor ,cat si pentru comfortul tau dat de grosimea lentilei si aspectul general al ochelarului.

In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului.

Instructiuni de utilizare voucher

Imediat dupa ce s-a activat oferta vei primi un mail cu instructiunile de printare a voucherului.

Voucherul este valabil pana la 21 decembrie  2012.

Un utilizator poate cumpara oricate vouchere doreste, dar poate utiliza doar unul in nume propriu. Restul le poate face cadou.

Pentru informatii si programari sunati la numerele de telefon: 0722 299 421 de LUNI pana VINERI intre orele  10.00 – 18.00.

Este obligatorie programarea cu cel putin 24 h inainte.

Pastreaza bine codul unic al voucherului. Acesta poate fi folosit o singura data si pierderea lui inseamna ca altcineva poate sa-l foloseasca pentru a obtine oferta.

Extra oferte